minte emotie

Mental și emoțional

Știința ne-a spus multă vreme despre creierul uman că se dezvoltă doar pană la 18-20 ani, iar neuronii nu se vor regenera și nu se vor reînnoi în viața adultă, acum știm că neuronii există în alte părți ale corpului nostru și creierul nostru se schimbă în urma experiențelor noastre. Mai știm că atât experiențele cât și mecanismele funcționale cerebrale umane, pe scurt viața în sine traduce elemente raționale, emoționale și intuite iar acest aliniament poate fi observat și antrenat. Ceea ce antrenăm de fapt: neuroplasticitatea, interocepția și intuiția – căile spre ecuanimitate, obținem acces la înțelepciunea interioară și puterea personală.

focus

Sănătate fizică & Performanță atletică

Un creier agil se poate concentra intens asupra unei sarcini pentru o mai lungă perioadă de timp, gândind în multe moduri soluții diferite pentru aceeași situație sau problemă, schimbând imperceptibil aceste sisteme diferite de operare, rațional, logic, emoțional, creativ, intuitiv, fizic, motivațional. Performanța ar putea fi foarte bine un obicei de a gândi într-un mod echilibrat, a antrena un creier elastic, mai degrabă decât a rămâne într-un singur mod de gândire, rigid. Performanța în sport, în iubire, în business, în viață este o consecință a unor antrenamente de reziliență mintală, focus, prezență și simțul sinelui.


BENEFICIILE ANTRENAMENTELOR

Mentale și emoționale – cognitive, ne deplasăm cu uşurinţă între stările mentale şi emoţionale, exerciţile ne pot permite să ne simţim mai puţin pasivi faţă de emoţiile noastre, acuitate mintala, reziliența mintală, auto-cunoaștere, dezvoltare personală, îmbunătățirea abilităților de focus, concentrare, anvengura atenției. Revizuirea valorilor personale, observarea tiparelor de gândire, mindset, îmbunătățirea abilităților decizionale, de alegere, de acceptare.

Sănătate fizică & Performanță atletică – echilibrarea eficientă a nivelurilor de oxigen şi dioxid de carbon din sânge şi asigurarea faptului că oxigenul este livrat eficient către muşchii şi organele noastre.

let's connect

Dacă ți-ar plăcea sa stii mai multe despre munca mea sau dorești o programare, te rog să-mi dai de știre!